Skip to main content

Feilloze teksten?

Miss M. Copy & Content werkt samen met een freelance team van taalexperts

Mieke

eindredacteur
Het zal juist zijn of niet zijn voor Mieke. Het Groene Boekje is haar bijbel en zelf is ze een wandelende stijlgids. Met haar kritische eindredactieogen houdt ze iedere copywriter scherp. Miekes uitgebreide ervaring – bij tekstbureaus, uitgeverijen én in de media – geeft haar een uitstekend inzicht in welke teksten werken.

Katrien

copywriter
Veel bla, bla zonder boem, boem? Dat is niets voor Katrien. Als copywriter wil ze maar een ding: elke lezer overtuigen, inspireren en amuseren met plakkende teksten. Dankzij haar ruime ervaring in communicatie en branding weet ze perfect wat jou en je klanten prikkelt.

Elsie

eindredacteur
Perfectionisme, een negatieve eigenschap? Nee hoor, toch niet als je eindredacteur bent! Elsie zet graag de puntjes op de i en vindt het zalig om andermans teksten te corrigeren of beter te maken. Maar wel altijd met respect voor de eigenheid van de auteur. De Nederlandse taal boeit haar al van kindsbeen af en dicteetjes schrijven is sinds de schoolbanken uitgegroeid tot een hobby. Maar geen nood, voor de rest is ze vrij normaal. 😉

Christine

copywriter/eindredacteur Engels

Christine doorzwom al heel wat watertjes. En ze stak er letterlijk eentje over, want ze waaide over vanuit het Verenigd Koninkrijk. Als copywriter kent ze met twintig jaar op de teller het klappen van de zweep (of liever: van de pen). En heeft ze alles in huis om elke Engelse tekst naar een hoger niveau te tillen. Copy met een cherry on top dus!

Ann

copywriter

Als kind kon Ann zich al helemaal verliezen in het neerpennen van haar diepste geheimen in haar dagboek. Pas jaren later herontdekte ze de liefde voor het schrijven. Ze besloot om haar hart te volgen en ‘iets’ te doen met haar passie. Als copywriter maakt ze nu dagelijks werk van meeslepende verhalen, boeiende teksten en heldere taal. Altijd met veel liefde voor het vak. Serieus als het moet, maar met een hoekje af als het mag — een beetje zoals zijzelf. ;)