Feilloze teksten?

Miss M. Copy & Content werkt samen met een freelance team van taalexperts

Mieke

eindredacteur
Het zal juist zijn of niet zijn voor Mieke. Het Groene Boekje is haar bijbel en zelf is ze een wandelende stijlgids. Met haar kritische eindredactieogen houdt ze iedere copywriter scherp. Miekes uitgebreide ervaring – bij tekstbureaus, uitgeverijen én in de media – geeft haar een uitstekend inzicht in welke teksten werken.

Katrien

copywriter
Veel bla, bla zonder boem, boem? Dat is niets voor Katrien. Als copywriter wil ze maar een ding: elke lezer overtuigen, inspireren en amuseren met plakkende teksten. Dankzij haar ruime ervaring in communicatie en branding weet ze perfect wat jou en je klanten prikkelt.

Elsie

eindredacteur
Perfectionisme, een negatieve eigenschap? Nee hoor, toch niet als je eindredacteur bent! Elsie zet graag de puntjes op de i en vindt het zalig om andermans teksten te corrigeren of beter te maken. Maar wel altijd met respect voor de eigenheid van de auteur. De Nederlandse taal boeit haar al van kindsbeen af en dicteetjes schrijven is sinds de schoolbanken uitgegroeid tot een hobby. Maar geen nood, voor de rest is ze vrij normaal. 😉

Christine

copywriter/eindredacteur Engels

Christine doorzwom al heel wat watertjes. En ze stak er letterlijk eentje over, want ze waaide over vanuit het Verenigd Koninkrijk. Als copywriter kent ze met twintig jaar op de teller het klappen van de zweep (of liever: van de pen). En heeft ze alles in huis om elke Engelse tekst naar een hoger niveau te tillen. Copy met een cherry on top dus!


Meer nodig dan alleen maar goede teksten?

Bij onze creatieve freelancers is je project in goede handen

Jan

socialmedia- en onlinemarketeer
De weg kwijt in de socialmediajungle? Jan gidst je erdoorheen. Socialmediaplannen, Facebook Ads, Google Ads, e-mailmarketing, SEO, SEA, analyses … voor al je onlinemarketing-vraagstukken is Jan dé geknipte persoon. Maar ook op grafisch en visueel vlak vormt hij je rots in de branding.

Charlotte

fotografe
Geen woord zonder beeld. De troeven van je bedrijf, je fierheid en passie in de verf zetten? Charlotte maakt portretten die jouw unieke verhaal vertellen. Geen fake poses, of gekunstelde settings, maar natuurlijke en spontane beelden die de beste versie van jezelf tonen.

Kris

grafisch vormgever, webdesigner
Wil je je bedrijf, je ideeën, je visie, je producten of diensten extra in de verf zetten? Kris is jouw grafische partner in crime, van logo, huisstijl en website tot al je communicatiedragers, online en offline. Op die manier profileer je je met een sterke, consistente en professionele merkidentiteit.